31 Aralık 2012 Pazartesi

jingle bells



Bu gün yılbaşı
bir yıl bekliyoruz bu gün gelsin sevinelim ,oynayalım , zıplayalım , yeni bir yılı karşılayalım diye.Biz de böyle. Birde bir kesim var ki yeni yıla karşı olan .Kutlamada neymiş , hristiyanmıyız biz,sıradan bir gün işte diye ortada gezinen sofu kesim.Yine de bu güzel günde bir şey demeyeceğim sadece saygı.Sen otur evinde amca,teyze,kardeş.Kutlama,ye yemeğini geç sizin kanalların karşısına 10 gibi falan da yat.Biz , yılbaşını kutlayanlar,ister laikler deyin ,ister batı hayranı,yok kültürel erozyona uğramış özentiler ne derseniz deyin.Siz kaskatı direnin biz kutluyoruz işte ....Amaaaa kutlayana mani olmayın kardeşim ,yarın çalışılır mı ya ?Allah tan bu yıl patronlara vicdan , çalışanlara sabır diliyorum .

haydi buyrun jingle bells









2 yorum:

  1. yeni yılınız kutlu olsun..herşeyin ayarını fazla kaçırmamak lazım bence....Hristiyan vs gibi yaftalar hoş değil.Amaç eğlenmek okadar.mühim olan niyettir..Ben yılbaşı eğlencesine fırsat bulmuşken kafa dağıtayım diye katılanlardanım ..

    YanıtlaSil
  2. Geç oldu ama, iyi bir yıl olur inşallah 2013..Merak etmesin o yılbaşı kutlanmaz diyenler.Onların istedikleri gibi olma yönünde gidiyoruz zaten..Azınlık olarak kutlarız artık:))) daha fazla yazardım da , yazmim hadi neyse:))

    YanıtlaSil