30 Aralık 2013 Pazartesi

YILBAŞI ÇİÇEKLERİM


Yılıun son gününden bir gün önce yeni yılbaşı çiçeklerim ve uğur böcekli kahve fincanım ,kırmızı runnerımın üstünde .Ben çok sevdim ,çok keyif aldım .Zaten yılbaşının verdiği heyecanı ,kırmızıyı çok seviyorum .

Şimdiden herkese mutlu yıllar...

26 Aralık 2013 Perşembe

YILBAŞI VE ALIŞVERİŞ

Alışveriş ,alışveriş,alışveriş....
Yılbaşı,yeni yıl ,yeni bir yıla merhaba demeye hazırlanırken bitmek tükenmek bilmeyen bir alma dürtüsü var içimden .O kımızı renk var ya ,her yeri bürümüş.Noel babalar , ışıl ışıl aydınlatmalar,yılbaşı ağaçları,süsleri derken herşeyin üzerinde ya bir kar tanesi,ya noel baba yada kırmızı.İçim içim kıpır kıpır oluyor ,bu ambians müthiş güzel.Keşke bu heyecan kasım başı falan başlasa.
Hal böyleyken bir de başlayan indirimler,al al al diye insanı inanaılmaz tahrik edici oluyor.Siz ne haldesiniz bilmiyorum ama ben gittiğim yerden boş çıkamaz oldum .

Var mı benim gibi olanlar arkadaşlar?

                                                              BOYNER
BOYNER EVDE KAPI SÜSÜ

BOYNER EVDE DEKORATİF BİBLOBOYNER EVDE DEKORATİF YASTIK



                                                         ENGLİSH HOME











18 Aralık 2013 Çarşamba

17 Aralık 2013 Salı

Arçelik Telve ile kahve keyfi


Sonunda Arçelik Telve'yi aldım.İyiki de almışım.Ne kolaylık.Cezveye at kahveyi,at şekeri koy ,o suyunu koysun,karıştırsın ,pişirsin , haber versin.Verdiğin paraya değer bir ürün.Kendime yeni yıl hediyesi aldım:))


13 Aralık 2013 Cuma

HOMEND ÇAY MAKİNASI

Cam olan çaycımın üstü kırılınca ,yenisini alırken çelik olmasını tercih ettim.Araştırdım ,inceledim ve bu ürünü çok beğendim.Şu an piyasadaki en güzel ürün bence.Homend 'in kendi sitesinden aldım ,kısa sürede de elime ulaştı.

Uzun süre sıcaklığı koruyor,birsen çok ısıtma seçeneği var ve en güzeli de konuşuyor olması.

İki akşamdır eşime çay demliyorum.O da şaşırıyor.Homend ile çay demlemek çok keyifli.Çok da güzel yeni yıl paketi içinde göndermişler,teşekkürler Homend.



Flowmotion 1103

11 Aralık 2013 Çarşamba

ATEŞLİ GÜNLER

Cumartesi gece 2.30 da başlayan mızıldamayla süregelen ateş hala geçmedi.

Pazar uyandığımızda bir huzursuzluk,mızmızlık,herşeye ağlamaca,itiraz.Derken ara ara düşüp yine çıkan ateş.İlk kez bu ateş döneminde daha sakinim , rahatım ve ilk kez derece kullanmıyorum.Elimle kontrol ediyorum .4-5 saatte bir calpol .Calpol'un etkisi geçince ateş yine tırmanıyor.Banyo yaptırıyorum , rahatlıyor.Sabaha karşı 4-5 gibi ateş başladığı için uyanmalar başlıyor.

İlk gün grip sandık.Hafif burun akıntısı vardı.İkiğnci gün diş aklıma geldi.'Anne başım acıyo,gözlerim acıyo 'diyordu.Bacaklarını,kollarını sordum ağarmıyor.Burun akıntısıda kesildi.Elimle dişlerini kontol ettim .Sol alt azı şişmiş,sımsıcak ağzının içi.Dişin acıyormu dedim ,evet dedi.Anladım ki diş.Bugün çarşamba hala geçmedi ateş.