24 Nisan 2012 Salı

haftasonu etkinlikleri

Hafta sonu yapmayı planladığım şeylerin hiçbirini yapamadım.Çünkü 23 Nisan dolayısıyla yapılan etkinliklere katıldık.Çok komik benim oğlum büyümüşte  insan içine kendi başına karışır olmuş.Forum Bornova 'nın hemen yanına 'Kids Mall' açılmıştı yakın zamanda .Yani çocuk alışveriş merkezi.Adından anlaşılacağı gibi herşey çocuklar üzerine.Güzel olmuş , sevdim .Dİğer alışveriş merkezlerindeki kadar kalabalık değil.çocuklu aileler bulunduğu için keyifli.Diğer avm'lerdeki o kuru kalabalık yok.Ferah, rahat rahat alışveriş yapabiliyorsun.
23 Nİsan için etkinlikler düzenlemişler.Sünger Bop,korsan,pamuk prenses,arı maya kostümlerle ortalarda dolaşıyorlar ,Aaaaaa,Emir bakakaldı.'ne kadarda kocamanlar ' der gibi .Oynuyorlar , zıplıyorlar.Başladı bizimkide zıplamaya.Yüksek ses eğlenceli müzik,etrafta çocuklar boy boy.Emir inanılmaz eğlendi.Koştu,el çırptı , oynadı,güzel bir gün geçirdi.

İlk defa jetonlu oyuncaklara bindik.Yani jeton atarak bindik.Daha önce biniyordu , direksiyonu çeviriyordu.Şimdi jeton yerini gösterip , ıhh ıhhh diyor.Jeton at yani.Büyümüşüz artık dedim.

Atlı karıcaya da bindik.Bende Emir sayesinde döndüm çocukluğuma.Yalnız binemeyeceği için , bende onu tutmak için yanında bulundum.Döndük , döndük ,herşey güzel, inme zamanı geldiğinde o kadar güzel olmadı , başladı ağlamaya, inmek istemedi.Ama hayırı öğrenmesi gerekir diye bağıra çağıra uzaklaştık atlı karıncadan.

Joker'den yeni bir alıştırma bardağı almak istedim.Malesef hem ilgilenen yok , hemde sorduğunda bilen yok.
Geçen biberon başını yanlış almışım.Nuk'un    numaraları haricinde  birde S-M diye boyutları varmış,yan tarafında dikey olarak yer alıyor.Su için S, süt için M....falan diye.Şimdi değiştirmem gerekiyor kısacası,ve bunu oradaki personelle seçip almıştım.

Alıştırma bardağı konusunda bir türlü seçim yapamadım.Şu anda NUK'un kini kullanıyorum.Silikon başlıklı ve dolayısıyla yumuşak.


Forum Kids'in de her cts-pazar olan etkinliklerindeydik.Fotoğraf makinesinin pili bitince , cep tel ile çekmek zorunda kaldım.Hiç de hoş olmadı.



5 yorum:

  1. çok güzel bir fikirmiş çocuklara özel avm, hertaraf avm doldu ama çocuklara özel olması güzelmiş.
    Biz de ortaköydeydik 23 nisanda,dediğiniz gibi ben de kızıma güldüm,insan içine karıştı dedim,aynen sizin küçük bey gibiydi.
    bardak konusunda biz de bir türlü bulamadık rahat birşey.
    kullanıp beğendiğiniz birşey olursa bekliyoruz haberini :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir tane Nuby aldım ama henüz açmadım,çünkü üzerinde 4+ yazması düşündürdü.Yeterli gelmez diye düşünüyorum.Chicco'nun 12+ bir bardağı var ama çok ağır ,kararsızım.Sonuçtan haberdar edeceğim,sevgiler

      Sil
  2. tatili güzel geçirmenize sevindim. çocukla plan yapılmıyor, yapılsa da çok uyulmuyor. En azından ben öyleyim.
    Emir'in keyif aldıysa herkes mutlu olmuştur zaten...
    Ben de nuk kullandım. Memnunda kaldım..

    YanıtlaSil
  3. Cocugun mutlulugu insanida mutlu ediyor, güzel gecmesine,eglenmesine sevindim;)

    YanıtlaSil