12 Nisan 2012 Perşembe

sağlığı ihmal etmemeli

Yazamdığım günlerde kendime çok kızıyorum kaçırıyorum sonra.neyse gelelim gündemimize:
kaç günden beri sol tarafımda bir agrıdır sürüp gidiyordu.En sonunda acile gittim .Röntgen , tahlil falan derken net bir açıklama alamadan ama bir torba ilaçla eve döndüm.RAdyolog ' ufak bır taşınız var ama dr.'a benim söylediğimi söylemeyin dedi.İyi.
Dr.' a sonuçları gösterdim.İnceledi ve bol su iç (ama ne olduğu hakkında bir yorum yok) ilaçları bitir dedi,gönderdi.Eve gelince hepsini okudum ve gönlüme yatmadı,içmedim.Sabah kalktım ürolojiye gittim.Radyalogdan duydum ya taş lafını evham sardı beni.Bu arada ağrı devam ediyor.
Ürolog yani bir film ve ultrason istedi. Devlet hastanesinde öğleye kadar zamanımı geçirdim, beklemekle.Sonunda elimde sonuçlarla dr.'a gittim. BAktı taş falan yok.Ultrason sonucuna baktı ve tam düşündüğüm gibi dedi.Ymurtalıklarda kist var .Allah'ım yine mi? Ben hemen çöktim.Biri 5,5 cm diğeri 3,5.OOOfffff.
Hemen doğum doktorumu aradım ve randevu aldım.Öğleden sonra Çiğli'deyim.
Ama o ortam , doktorum beni o kadar rahatlatıyorki içimdeki korku gitmişti.Tertemiz bir hastane , mis gibi kokuyor.Hijyen süper.Doktorum güleç.Evet muayene sonucu doktorumda aynı şeyi söyledi.Allah' şükür ki iyi huyluymuş . Hayırlısı ile tedaviye başlıyoruz.
Diyeceğim o ki ; siz siz olun her yıl mutlaka bir kez kadın doğum uzmanına yıllık rutin muayenenizi olun.

2 yorum:

  1. mimlendiniz şekerim bloğuma beklerim size ait bir mim var bende

    YanıtlaSil
  2. gelmem mi?ben takipdeyim zaten.(ya bir şey söyleyeceğim biraz utanarak ben bu mim olayını bir türlü anlayamadım, şimdi ne yapmam gerekiyor, bana anlatır mısın ?)

    YanıtlaSil