27 Nisan 2012 Cuma

SAĞLIK olsun

Kaç gündür annemin sağlık problemiyle uğraşıyoruz.Hafta başı başlayan mide ağrısıyla acile gidiş,serumlar,iğneler,sonra tahliller ve ultrason.Sonuç safra kesesi taşla dolu hemen ameliyat olacak.Alllahhh.Ben şimdi neye üzeleyim.Annemin ameliyat durumuna mı ? Emir ' e kim bakacak , ben yapacağım durumuna mı?
Belki gerek olmaz , belki böyle idare edebilirsiniz der doktor diye dua ettim ama malesef.Bu durumlarda ameliyat kaçınılmazmış.
Bugün ameliyat günü belli olacak ve ben ne yapacağım ,iş yerinden nasıl izin alacağım,annem kaç günde iyileşecek........?Kafamdaki sorular arka arkaya geliyor.Çalışmasam sorun yok.Zaten kaç gündür bir geldim,bir gelmedim.Birini bulacağım inşallah , arıyorum dedim.Dün soruyorlar birini bulabildinmi?Haaa buldum.Bakıcılar beni bekliyor zaten.Birde bu işler oldukça pahalı işler.Onuda geçtim,güvenebileceğin,içine sinen birini pat diye nereden bulacaksın hemen.Hayırlısı diyorum arkadaşlar.En kötü heralde beni işten çıkarırlar.

3 yorum:

  1. Geçmiş olsun annenize.durumunuz zormuş ama iş yerinden anlayış göstermezler mi?bunun için işten çıkaracak kadar insafsız olamazlar.

    YanıtlaSil
  2. Ben de anlayış bekliyorum ama su bır kaç gündür ara ara gelemeyişime bile bozuluyormuş.Sanki keyiften gelmiyorum valla bir kızıyorum ki sorma gitsin.Töbe Yarabbi , sokaktamı bırakacağım ben çocugumu , yok işte bakacak kımse , bunuda biliyorlar,HAyırlısı diyorum.
    çok teşekkur ederim

    YanıtlaSil
  3. Of içime oturdu sıkıntınız ya inşallah hayırlısıyla atlatırsınız

    YanıtlaSil