25 Haziran 2012 Pazartesi

hafta sonu kuşadası güzelçamlı

Güzel bir hafta sonu tatilinden sonra ne kadar zor olsa da geldik yine iş başına .yazlıklar ne kadar güzel,püfür püfür esiyor, sıcaktan ter dökmek yok.Sıcak bastı atla denize , ohh sıcak kumlardan serin sulara atlas.Vallahi aynen öyleydi,gece serin , rahat rahat yat,essin diye dört bir tarafı açmana gerek yok.

Bu anlattığım güzel yer Kuşadası - Güzelçamlı.Sevgili kayınpederime ait olan yazlıkta hafta sonu keyif sürmeye çalıştık,biraz kalabalık olsak da.Tabi her şey Emir için.O kadar km. onun için gidiliyor.Yoksa bize kalsa iki gün için zor gelir.Günü birlik denilen şekilde gidip gelmelere ben hiç alışkın değilim.Tam anlamıyla ızdırap , rezillik geliyor bana.Hele ki çocukla ,aslaaa diyebilirim.Onun için yakınında deniz havuz bulunan konaklamalı deni tercihimdir.

Cumartesi günü 18,00 de denize gittik.Biraz daha erken de gidilebilirdi de biz ancak yetişebildik o saate.Güneş kızgın sıcaklıktan vazgeçmiş ama ısıtıcı,deniz bütün gün güneşin altında hamam suyuna yakın , sıcacık olmuş.Ohh be ,Su gibi var mı? Emir çok sevindi.Denize hiç kaçınmadan girdi,eller,ayaklar şap şap şap oynadık, negatiflikler gitti,pozitif olduk ailecek.

Pazar sabah 08,00 de Emir uyandı,keşke biraz daha uyusaydı dedim.İyikide kalkmış 1,30 a kadar ancak hazırlanıp gittik denize.Sahildeki kafelere ait olan şemsilerden birini tuttuk hemen , en önden , kocaman.Altına iki tanede armut.Ohh haydi yayılın.Emir aldı kova , kürek , tırmk başladı kazmaya , biraz deniz biraz kum derken 12,00 yi ettik.Haydi eve ,duş-meyve - uyku.Anne denize.

Öğleden sonra gibi dönüş yoluna çıktık.O kadar yorulmuş ki zorda olsa arabada uyudu.Bende yanında kıvrılıp kalmışım.Evimize gelene kadar Emir uyudu koltuğunda.Ben yamuk yatınca belim tutulmuş.Zaten on gündür ağrısı geçmiyordu , daha da arttı.

Eve girdik birsürü eşya ile.Her yer kapalı olduğu için çok sıcaktı.Yediye kadar zor oyalandık,haydi dışarı,biraz yürüyüş yaptıktan sonra yemeğimizi yiyip evimize döndük


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder