8 Ağustos 2012 Çarşamba

banyo sonrası keyif

Banyo yapmayı,suyla oynamayı çok seviyoruz.Günde en az iki kez banyomuz var .Bu sayı üç-dört-beşe kadar çıkabiliyor.Girerken çok mutluyken , çıkarken aynı mutluluğu malesef sürdüremiyoruz.Çünkü Emir çıkmak istemiyor.
Bende bir yöntem buldum.Yengemizin Ikea'dan aldığı kulaklı havlumuza sarılıp şarkı söyleme oyunuyla sanırım kandırdım.
Küvetten aldım ,havlunun üstüne koydum.Bak şimdi ne yapacağız dedim .Merakla bekledi.Kollar dışarıda kalacak şekilde sardım.Her zaman kucağıma alıp odaya götürürken bu kez kucağa almadan 'uzuuun kuuulaklı tavşan,küçük kuuuuulaklı tavşan'ı şarkısını söyleyerek, yürüyerek odaya gittik.Şimdide havludan ayrılmak istemiyor.


8 yorum:

  1. Sıhhatler olsun Emir'e.
    Elif Ada'da çok seviyor banyoyu. son zamanlarda musluklara taktı kafayı. Küvette ayağa kalkıp açıp kapatıyor. Sizdeki gibi bizde de olan bana oluyor. Olsun diyorum su iyidr. Suyu asla sevmeyenlerden de var :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ya bizimkide istiyor açmak , engel oluyorum sıcak suda korkuyorum .Mencburen yanarsın , aaa sıcaakkk diye korkutuyorum na'pim

      Sil
  2. Yengesi onun o tatlılığını yer :D Küçücüktü havluyu aldığımda şimdi bacaklar havludan dışarı çıkmış. MAşallah kuzuma :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :))) adam uzadıda ayakları dışarıda kalıyor.şimdi bayılıyor bu havluya,tekrar teşekkür ederiz,öptük kocaman

      Sil
  3. Selam ben de sizi takibe aldım. Masallah kuzunuza. Benimkiler de bayılıyor suya. Büyük Olanı denizden havuzdan çıkartamıyorum.

    YanıtlaSil
  4. teşekkür ederim, görüşmek dileğiyle sevgiler

    YanıtlaSil
  5. Ayyy cok tatli masallah

    www.stylishtimes.net

    YanıtlaSil
  6. Allah sizlerede nasip etsin inşallah,
    sizi tanıdığıma memnun oldum

    YanıtlaSil