22 Ağustos 2012 Çarşamba

bayramda neler yaptık (1)

Emir bayramda neler yaptı? 

Diş çıkarmaya çalışıyor , hala çıkaramadı ama huysuzluk tam gaz devam ediyor.Burnumuz akıyor.

Yine banyo veya mutfak musluklarından ayrılmamak için ağlıyor..

Bol bol gitar çalıp şarkı söyledi.Anne şarkısını besteledi.Gitarı alıyor,annnnne   annnnnee.'ayyy ne güzel söylüyor oğlum aferin ' diyorum,hadi baba şarkısı söyle , babababababa :)

Yazlığın merdivenlerinden tek başına altı basmak kadar tutunarak çıktı, devamını emekleyerek tamamladı .


Arife günü , çıktık yola Aydın 'a .Arabada gelen uykuya dalamayınca huysuzluk diz boyu oldu.Arabayı kullanan eşim bize iyi katlanıyor.Neyse ki vardık, meyvemizi yedik , pırrr parka .Parkta zaptedemiyorum artık . Dönen kaydıraktan kaymak istiyor.Tek başına mümkün değil.Hadi çıkıyoruz beraber.Biraz dolambaçlı bir kaydırak düzeneği . Geniş boruların içinden beraber geçtik ve dolambaçlı kaydırak .Viyuvvvvv,Uffff dirseğimin derisi kaydırakta kaldı, yanıyor.Haydi Emir doğru eve yeter artık.Kucakladığım gibi arabasına oturtup eve geri döndük.Bahçede kum oynamaya devam ettik.Ondan sıkıldık akülü arabaya bindik,indik ,içeri girdik .Hemen el , yüz , ayak yıkandı.
Sonra yine dışarı çıktık.Karşıdaki komşunun kızı yavru köpek almış.Tam fino.Küçücük , bembeyaz , çok tatlı.Emir bir gördü,havhavhav hav hav hav demeye başladı.Köpek gel , ayaklarına dolan , bunun dizlerine tırman .Ben 'allahh tırmalayacak,çekil , tamam , dur....' derken ayrılmıyor köpekten.En sonunda eşimin arkadaşı köpeği kulağından tut Emir'e ver .Yok artık yeter dedim ya.Bizimkide tutuyor nereden bilecek ki çocuk.Aşılı falan ne olursa olsun banane ,hayvan sevsin de şimdilik bu kadar değil.Hiç gerek yok , uzaktan yeter.

Köpek götürüldü.Arka bahşede şu alçıdan yapma kuzlar , deve , öredek falan olur ya onşlar gördü.Aldılar getirdiler ön tarafa.Seviyor onşarı o küçük elleriyle oooo ooooo.Tamam annecim hadi gidelim , yeter uyuyacaklar falan da filan da derken eve döndük.

Hava oldukça serindi.Zaten kaç gündür burnu akıyor , yıkamak istemedim.Gece uykuya dalışta çok zorlandık.

2 yorum:

  1. Hoşgeldiniiz:)Hayvanları çok seviyorum ama şimdi bebek arabasıyla çıktığımda ben de ürküyorum biraz,elimde değil:(Emir kesin müzikle uğraşacak belli,maşallah:)

    YanıtlaSil
  2. merhaba yorumun için çok teşekkürler.solaryum değil.güneşten çok çabuk yanabilen bir cildim var=)
    sevgiler

    YanıtlaSil