6 Eylül 2012 Perşembe

evlilik hazırlıkları

Pembe Evren'nin düğün hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor.Onu okurken kendimi düşündüm.Ne kadar da telaşlı bir hazırlanış.Almak bitmiyor.Onu al , bunu al ,o eksik , bu eksik derken vesselam  para yetecek gibi değil.Tüm evlenecek olanlara Allah yardım etsin maddi , manevi.BU ara belki biraz düğün ve düğün hazırlılları ile ilgili post yazabilirim.
Hoş bazı arkadaşlarınkini görüyorum da organizasyon şirketi,dans kursu , provası , menü denemesi falan , bana biraz abartılı geliyor.
Eğer ne yapırız , o kalabalığın içinde nasıl dans ederiz dersen ,evde aç müziği bir iki deneme yap.Ama kurs , sonra salonda prova falan bana gereksiz geliyor.Doğaçlama olmasından yanayım . Onun keyfi daha güzel.Elbette bu benim fikrim .Öyle  veya böyle ,herşey gönlünüzce olsun.

2 yorum:

  1. gercekten cok zor bir donem, ben de yeni evliyim oradan biliyorum :)

    http://www.stylishtimes.net/

    YanıtlaSil
  2. Çiler'cim ben düğünümde masaları dolaşıp davetlilere hoş geldiniz demekten rahat rahat göbek atamadım:))) Şaka bir yana düğünler çok gereksiz gibi sade bir nikah ve akşamına kokteyl tarzı daha cazip geliyor bana.Aileler işin içine girene kadar bu hayal tabii:))) Sevgiler

    YanıtlaSil