1 Eylül 2012 Cumartesi

foça 'da bir akşam

Gecikmiş bir yazı oldu.Geçen hafta pazar günü  sevgili babam kilerime raf yaptı.Çok sevindim.Beş yıldr oturduğumuz eve daha yeni raf yapabildik.İnanılmaz düzene girdik , biz bile inanamadık.Tüm ayakkabı kutularını sıraladık.Neyim var neyim yok bilmiyordum , şimdi herşey yerli yerinde oldu.Aç ,bak ,al, giy.Yoruldular tabi ama değdi.
Bir de bir kutlamamız vardı .Evimizin kredi borcu bitti.Zaten yoruk da .Haydi kalkalım Eski Foça'ya balık yemeye gidelim dedik ve gittik ailecek.
Her zaman severim Foça'yı,havasını.






Burada babamın eski dostu Sadık Amca'nın balık restorantı var .Her gittiğimizde da yeriz.Rezevasyon yapmayı düşünemedik ama yinede sağolsun msa ayarladı bize.Güvenle yiyebilirsiniz istediğiniz tür balığı.eğer giderseniz mutlaka sıcak helva yiyin derim.
 



 
 
 
(restoranın sağında ve solunda iki taş ev var , çok güzellerdi,doğal dokusu bozulmamış,tarih kokuyordu,daha önce hiç foto çekme imkanım olmamıştı,bu kez kardeşimin canon makinasını yakalamışken kaçırmadım)




Güzel bir geceydi.Emir de balık yedi.Yemekte ayağımızın altında kediler fır döndü.Emir de ıhhh ıhh ıhh diye onlarla ilgilendi.Arada onlarıda besledi.

Tabi bir süre sonra sıkıntı bastı ve turlama başladı.Bir babası , bir dedei , bir ben dönüşümlü dolaştırdık.

 
 
 
 
 
 

5 yorum:

  1. oooh afiyet olsun, yarasın :)

    YanıtlaSil
  2. sağolun , teşekkür ederiz

    YanıtlaSil
  3. cnm bloguma hoşgeldin Bol keyifler olsun maşallah çok şeker oğluşun..

    Sevgiler
    özge

    YanıtlaSil
  4. bende oohh afiyet olsun demek istiyorum.Pisi de çok tatlıymış, 30 ağustosta bizde piknik yaptık ama sade kedi fotoğrafı çektim, sen çok güzel fotoğraflar koymussun canım:)) ben daha blogcu olamadım yaaa:))

    YanıtlaSil
  5. sağol canım benim , bu fotoğraflardan sadece kapı bana ait diğerlerini kardeşim çekti,o birazcık profesyonel sayılır.makina da çok önemli,çekersin sen de

    YanıtlaSil