4 Eylül 2012 Salı

ıslak mendil - bebek bezi - pişik kremi konusu

Doğduğu andan itibaren kullananlar var ıslak mendilleri, ama ben yaklaşık 15-20 gün kadar ılık ıslak pamuk ile temizledim.Mutlaka kurulayıp , pişik kremini sürdüm.
Çok hassas oldukları için kıyamadım ıslak mendil kullanmaya.

İlk kullandığım ıslak mendil Wee idi.O zaman kaka çok sıvı olduğu için diğer ıslak mendillerdeki kayganlık bunda olmadığından , daha tutucu , kavraması kolay olduğundan bunu tercih ettim ve çok memnun aldım.Yaklaşık 6 ay bunu kullandım.


Daha sonra kaka katılaşmaya başlayınca bu pek yeterli olmadı.Bende Huggies yenidoğana geçtim.Bu da saf sudan ibaret.


Şimdi büyüdü artık,1,5 yaşına geldi.Bunu bulamadığım zaman  uni wipes'ı tercih ediyorum.

paraben içermez


Dışarıda oynadığımızda , ellerimiz kirlendiğinde çok sevdiğim ıslak mendil Uni Baby Kids Antibakteriyel.Çok güzel bir mendil.Bununla Joker'de tanışmıştım,hani o kasanın yanına koyduklarında merak edip aldıklarımızdan .Ama şimdi vazgeçilmez oldu.

                           





Pişik kremi seba-med'i kullandık.Bu krem pişik olmayı engelliyor ancak pişik olduğunuzda malesef pişiği geçirmiyor .Hammetan veya Desitin(mor olan ) çok etkili.Daha önceki yazımda bununla ilgili bilgi vermiştim. .Hiç bir şey yoksa Bepanten krem kullanabilirsiniz.


Bebek bezi konusuna gelince ; başlarda Prima kullandım .Tam o sıralarda Premıum Care çıkmıştı.Denemen istedim ,aldım ve vazgeçemedim.Başka bez düşünemiyorum.Normal prima'da bile sızıntı oluyordu.Ama Premıum Care süper birşey.Gerçekten çok daha kuru,yüzeyi çok farklı.


           
                                      
     

1 yorum:

  1. biz hep unibaby ıslak mendil kullandık ve prima bez .Memnunuz, pişik kremi olarakta bübchen (bitkisel içerikli olduğundan) kullandık, ondan da memnun kaldık.

    YanıtlaSil