30 Ekim 2012 Salı

iki bayram daha biterken





Birbirine bağlanmış iki bayramı birden bitirirken  , son tatilimizi de bitirmiş oluyoruz . Yıllık izine geçen altı yıldan beri çıkamayan biri olarak tatilleri takip etmemden doğal ne olabilir ki?

Bizim bayram griple başladı.Bayram bitti , grip hala bitmedi.Burun akıntısından burnumun etrafa kabuk tuttu.Oğlana geçmesin diye dua ediyoruz.Çünkü benden eşime de bulaştı.Bu yılki mikrop biraz garip heralde .Vücut ağrısı yok ama burun tıkanıklığı,boğaz yanması,akıntı insanı hırpalamaya yetiyor.Yinede yatmadan ayakta geçiriyoruz.Nasıl yatacaksınki Emir buna asla izin vermezdi.

Bayram boyunca babasına yapıştı.Babasıyla oturup kalkar oldu.Babbbaaa ,babaaaaaaa  diye değişik nidalarla dolaştı evin içinde.Şımarıklıklardan geri kalmadı.Suluğu alıyor içiyor,sonra başlıyor içer gibi yapmaya.Ağzını su doldurup canının istediği yere boşaltıyor.Eğer sen o ara görür silersen iyi , bir iki saniye geç kalsan ya elleriyle ya da ayaklarıyla şap şap yapaıyor ve bundan müthiş keyif alıyor,kaçarken  güle güle gidiyor.Kızıyorum hatta bağırıyorum ama nafile.



4 yorum:

  1. Geçmiş olsun inşallah Emir'e geçmez...

    YanıtlaSil
  2. Çok geçmiş olsun, inşallah paşaya geçmeden hemencecik atlatırsınız.

    YanıtlaSil
  3. Geçmiş olsun:)Nedir bu oğlan çocukların haylazlıkları yahu(Neyse çekeceğiz ne yapalım,maşallah,maşallah:))

    YanıtlaSil
  4. Merhabalar,
    Bloguma yaptığınız ziyaret için çok teşekkür ederim :)
    Oğlunuz ne tatlı maşallah, özellikle ağzına suyu doldurup istediği yere boşaltmasına bayıldım! :) Tabi sizin içinde öyle midir bilemiyorum :)
    Takipçi olarakta beklerim..
    Sevgiler.

    YanıtlaSil