4 Ekim 2012 Perşembe

iyileşiyoruz , toparlanıyoruz

Şükürler olsun ki salı gününden beri kusma kesildi.İshal de dün itibariyle bitti.
Yemek yemeye başladı Emirciğim. Süt hala vermiyoruz.
Öğle ve akşam yemeklerinde yoğurduna yeniden başladık.Yemekleri yine yeşil sebzesiz pişiyor.Ona özel yemek yapıyoruz.Şehriyeli tavuk,domatesli şehriye,tavuklu pilav gibi onu rahatsız etmeyecek türde besinler.

Salı akşamı füffüff başladı yine . Ne yapsamda unuttursam derken , bizim meşhur kanalımız Luli'de bisküviden kamyon yapıldığını görünce bisküvi istedi.onu yerken sütü unuttu.Üzerine de milupa gece tahıllarını verince geceyi tok bir şekilde rahat geçirdik.

Dün gece hiç füfffüff demedi.Şaşırdım çocuk üç günde sütü unuttu mu yani? Bende birşey demedim.Çünkü dün gece de vermemeye kararlıydık.Yine Aptamil gece tahıllarından verdim.Güzelce yedi ve zor olsada uykuya geçti.

Ve bütün gece sadece bir kez mıkırdandı.Allah nazardan korusun,maşallah tütütüüühh.Demek ki dedim bu gece tahılları çocuğun karnını doyuruyor,acıkmadığı için de uyanmıyor.

Sağlıklı günler....

10 yorum:

  1. çoook geçmiş olsun ben daha yeni okudum.zor bir hafta geçirmişsiniz.Tabii ishal ve kusma birleşince yavrucuk ta yıpranmıştır.Salgın var diye duymuştum ama çok ağır atlatmışsınız belli.Neyse bitsin gitsin inşallah :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet bıraz zor oldu sükür simdi iyi.salgın varmıs dogru

      Sil
  2. Süt allerjisi mi Emir'in durumu?
    kıyamam sütü de unutmuş iyi ki yerine geçebilecek devam sütleri tahıllı ek gıdalar vs var.
    Geçmiş olsun sağlıklı günler olsun..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. benimde aklıma geldi ama bugune kadar hıc boyle bır sey olmamaıstı ben ona 6 aydan berı verıyorum ınek sutunu,eskı usulu uyguladım yanı doktorumuzun tavsıyesıyle sorun yasamadık.bakalım bugun bı hafta sonra ılk kez sut verecegız ne oolacak gorecegız

      Sil
  3. süt alerjisi gibi sanki ama bunca ay içip,şimdi alerjiye çevirir mi acaba? mikrobik birşey olduğu belli mi? tanı koydu mu doktor tam olarak Çiler? neyse iyileşiyor sonuçta, maşallah diyelim

    YanıtlaSil
  4. Çok geçmiş olsun ya, büyük insan nasıl yıpranıyor kusma-ishalde, kıyamam ona, geçsin ve bir daha gelmesin inşallah.

    YanıtlaSil
  5. Çok sağol,amin,aynen dediğin gibi valla biz bile perişan oluyopruz,bir de konusamıyor ya çektiği sıkıntıyı bir o biliyor bir Allah.Aman çocuklar hasta olmasın
    sevgiler

    YanıtlaSil
  6. Çok geçmiş olsun,kıyamam ya,umarım geçici bir durumdur süt alerjisi.İyi ki var devam sütleri,eskiden insanlar ne yaparmış bilmem,sevgiler:)

    YanıtlaSil
  7. çok teşekkurler,süt alerjısı değil,bağırsaklarda enfeksiyon olmuş,çok şükür şimdi iyiyiz

    YanıtlaSil
  8. bende okuduğumda dizanteri dedim ve sizde yazmışsınız aynısnı bende büyük oğlumda yaşadım ve 8 gün sürdü kesin perhiz yapın doktorunuza tam olarak ne yedire bileceğini sorun sürekli kustuğu ve ishal olduğu için bağırsak florası tamamen bozuldu çok geçmiş olsun tekrar olsan inş gelmiş geşmiş olsun..

    YanıtlaSil