10 Ekim 2012 Çarşamba

Clinique Even Better Eyes ve yeni ürünler


Hafta sonu yine bir kozmetik mağazasında güzel bir fatura ödedim.Aldıklarımdan çok da gerekli olmayanı göz çevresi kremiydi.Şimdi keşke almasaydım diyorum ama iş işten geçti.

Kimsenin bana numune  falan gönderdiği yok yada bizim ürünümüzü tanıt diyen yok.Ben alıyorum ,kullanıyorum ve hakkındaki düşüncelerimi yazıyorum.
İşte yine yeni aldıklarım ve yorumlarım :

Clinique Even Better Eyes

 Clinique - Even Better Eyes Dark Circle Corrector
Yeni bir göz çevresi kremi.Koyu halkaları açıyormuş.Kullanmaya başladım.Keyifli bir kullanımı var.Metal ucu sayesinde masajla uygulayabiliyorsunuz.Metal uç ayrıca serinlik veriyor.Sürdükten sonra göz çevrenizde ışıltı sağlıyor.İşe yarıyor mu şu anda bir şey söyleyemeyeceğim.Uzun vadede sonuç verdiğini söyleniyor , bakalım.

Lancome Blush Subtıl Allık

Bu allığı daha önce hiç kullanmamıştım.Allık ihtiyacımda vardı.Ne alayım dedim ve direkt buna karar verdim. Lancome 'u daha çocukken annemde görürdüm.Parfümü olsun ,makyaj malzemesi olsun benim ona karşı bir sempatim var.Ambalajı,gül amblemi seviyorum ve bu yüzdende aldım işte.06  numarasını aldım.Rengi çok güzel.Bir şey var , çok çabuk çıkıyor,pek kalıcı değil.







Clinique Tonik


Kuru karma ciltler için olanı bu.Pazar akşamı başladım kullanmaya.Benim cildim hassas.YAnma yaptı.Gerçi bu yanma ilk zamanlar normalmiş miş.Eğer devam ederse uyugun olmadığı söylenebilirmiş.Elbette devam ederse geri götürmek zorunda kalacağım.Bu da hiç sevmediğim bir durum.Aslında ben Estee Lauder alacaktım , son anda bunu aldım ,ikinci ürün olarak %25 indirim almak için.Bakalım ne olacak durum.

5 yorum:

  1. bende bu göz kremini almak istiyorum ama kararsızım clinique göz kremlerinin methini duydum çok.Ama ben bu tür kremlerde biraz daha eczanelerde satılanları almaya çalışıyorum, yeni topicrem'in yüz kremini aldım, şimdilik memnunum ama göz kremi yok onun için araştırmadayım.Bu arada allık konusunda favorim Nars , tek kelimeyle süper :)

    YanıtlaSil
  2. Topicream'i ilk kez duydum,ya açıkçası ,aldım ama bu kadar paraya değecekmi acaba ,bir de benim mesela çok mor halkam yok ,bu sektörde çalışmış markadaşım var ,senın buna ıhtıyacım yoktu dedi.ama bu magazalara gıdınce kafa kola alıyor adamı ,alasın gelıyor,çok morlugun varsa al.Nars 'ı deneyeceğim bundan sonra

    YanıtlaSil
  3. Bende clınıque fondotenini kullanıyorum.Even better make up.Memnunum bnde.Güzel bir alışveriş olmuş ama:) Güle güle kullan canım.

    YanıtlaSil