26 Kasım 2012 Pazartesi

EMİR VE KENAN DOĞULU DOKTOR


Bugün karar verdim Kenan Doğulu'ya mail atacağım .Neden mi? Anlatayım kısaca.

Kenan Doğulu'nun Doktor diye bir şarkısı var.Güzel bir şarkı.Ama insan döne döne defalarca dinleyince fenalık geliyor.Başlarda sadece tv'de çıkacağı anı beklerdi,çıtığı zaman ,eğlenir ,oynar,bizimde hoşumuza giderdi..Sonra bu şarkı  babamların arabasında çalınmaya başlandı.Yetmedi,eşimin şirket arabasında çalınmaya başlandı.Bir iki dinlersin,anlarım .Ama bu öyle bir şey ki şarkı tam bitecekken ,ııhıhhh ıhhhı ııhhhh Emir başlıyor,yeniden çal demeye.Çalıyor,çalıyor,bir iki üç ,belki yedi sekiz.Bir an önce eve varsak da kurtulsak bu ızdıraptan oluyorum.Yetmedi .Önceleri şarlıyı duymamazlıktan gelen ben,şimdi şarkıyı ezberliyorum.Çünkü henüz konuşamayan küçük oğlum ,doktorun steteskop ile göğsü dinleme hareketini taklit ederek ,doktor şarkısını söylemem için göğsüne eliyle tık tık yaparak şarkıyı söylememi istiyor.Artık ninnimizde DOKTOR oldu.Şimdi biz ailece 2012 Doktor şarkısını en çok dinleyen aile ünvanını almaya hak kazanmadıkmı?
Dün gece fenalık geçirecektim tam 45 dakika doktoru söyledim ,Saat 22,45 idi Emir hala uyumamıştı veben 12:07'de hala doktoru söylüyordum.Kenan Doğulu neydi günahım? Başka ninniye geçeyim diyorum ,yok,el hemen göğüsde ıhhıhhh ıhhh ıhh,doktoru söyle diyor.Bir ara Barış MAnço arkadaşım eşşek'e takmıştı.Ailecek ezberlemiştik.Şİmdi Doktor.BAkalım ne kadar sürecek , bundan sonra ne gelecek?



İşte böyle pür dikkat izliyoruz.Bunu neden mi yükledim?Hiç kimse için değil,büyüyünce oğluma anı olsun diye.Fotoğraf video kadar canlı olmadığı için video yapmayı seçtim.Benim canım oğlum'a...Ne kadar söylensemde biz ailece seni seviyoruz ,seni istediklerinide,yaptıklarınıda herşeyini seviyoruz.

7 yorum:

  1. Yerim onu yaa demek Doktor şarkısına taktı kafayı he:) maşallah annesi ona size de Allah sabır versin :))

    YanıtlaSil
  2. Videoyu izleyemedim, çocuklar istedikleri olmayınca hemen mızıyor:)

    YanıtlaSil
  3. Çilercim çok güldüm yaa:)) Vallahi hak kazandınız bence o ödüle.K.Doğuluya mail atmalısın:)))

    YanıtlaSil
  4. Ahhaha canım ya taktı mı takıyorlar benim kızımda dandini anne diyor niniyi söylüyorum ııhhh ıhhh sadece dandini diyor ben o uyuyana kadar zilyon kez dandini diyorum sen öp başına koy...

    YanıtlaSil
  5. HARİKA MAŞALLAH:) BENİM TORUNUMDA ŞİMDİ TAKILDIĞI ŞARKIMIZ...AH BİR VARMIŞ BİR YOKMUŞ BİR KIZ YAŞARMIŞ BOĞAZ İÇİNDE...10 AYLIK ALLAHA EMANET NE BİLİRSİN SEN İŞTE ZAMANE ÇOCUKLARI SABIRLI OLMANIZ LAZIM KIZIMA DA AYNEN SÖYLÜYORUM BİZDE SİZLERİ ÖYLE BÜYÜTTÜK... SAĞLIKLA KALIN.

    YanıtlaSil
  6. canm yorumun için teşekkürler=)) sevgiler

    YanıtlaSil
  7. Hahahah koptumm:))
    Sabirlar diliyorum:)

    YanıtlaSil