4 Temmuz 2013 Perşembe

yeni evimiz

Günlerdir yoğun koşuşturmadan sonra , ilk kez hafta içi iş çıkışı yazlığımıza gittik.

Kışlık evimizi değiştirilim derken , biz tam bir dönüş yaparak yazlık almaya karar verdik.Bir gün için de gittik,beğendik,karar verdik.Bu evi eşim gördü ve tamam dedi.Onun için artık ötesi yoktu.Başka seçeneğe , düşünmeye gerek yoktu.Çünkü o beğenmişti bir kere.Bana kalsa günlerce sonuçlandıramazdım böyle bir işi.Radikal bir karardı bu.Hele ki Emir 'in bahçeye girip kepçeleriyle kazı yapmaya başlayarak oyuna dalması eşimi daha da kararlı kıldı.Bir evin bahçesi olmalıydı.Ne yazıkki anneannemizde böyle bir şansımız olmadığı için maaile orada yaşayabileceğimizi ve bunun Emir için çok iyi olacağını düşündük ve evi aldık.

Bomboş bir ev .Eşyamız yok.Ne yapayacağız derken ,çok kısa süre içinde evi döşedik.Çok yorulduk,biraz sıkılıp zorlandık ve sonunda dün gece ilk kez maaile kaldık.Kaldık kalmasınada EMir için çok değişik bir durum oldu.Uzun süre uyumadı.Bir anneanne dedi,bir baba.Odadan odaya koşuştu.Uykuya dalamadı.Bugün ruh gibiyim neticede.Ama gece sahilde üşüyerek yürüyüş yapmaya değer.

Sabah uyandığımda çok değişik hissettim.Herkesi uyuyarak bırakıp eşimle işe gitmek için yola çıkarken , tüm belde uykudaydı.Millet tatilde , biz nereye gidiyoruz ne oluyor gibi bir anlayamamazlık içinde hiç konuşmadan sabah güneşine karşı geldik.Alıştığın şeylerin dışına çıkmak , yeni bir şeylere alışmak benim için hep zordur.Bakalım buna nasıl alışırız.Ama alşışırız çünkü yıllar öncede aynı yerde ailemle geçiriyorduk yazımızı .Şimdi ise eşim , oğlum ve ailemleyiz.Kesinlikle daha güzel.Kendi kendime nereden nereye dedim.
İki yıl önce bu evin önünden geçerken ,çok zor biz kim bilir ne zaman buralarda oluruz derken iki yıl sonra o ev bizim oldu.
Allah herkesin gönlüne göre versin .Allahım sağlık , mutluluk ,huzurla oturmayı , güzel günler geçirmeyi nasip etsin .(fotoları paylaşacağım)

Herkese sevgiler

6 yorum:

  1. Ayy canım çok hayırlı olsun,inan senin adına çok heyecanlandım.Alışırsın hemencecik hem de çok seversin.Bahçeli ev süper olmuş Emir için:)Bizim gündemimizde de taşınmak var şu ara,bahçeli ve denize yakın olsun istiyorum.İnşallah kısa bir zaman sonra ben de senin gibi bir post yazarım,dua et:)Fotoları bekliyorum:)

    YanıtlaSil
  2. teşekkur ederım canım , Allah senınde gonlune gore versın.Yumurta kafayı takıp edıyorum nasıl da buyumus hele o en son aldığın tasma ıle cok sekerdi,optum sızı , sevgıler

    YanıtlaSil
  3. Güle güle oturun canım, çok sevindim senin adına.Özellikle bahçeli oluşu ne güzel..
    Zamanla alışırsın tabi, çok çok da seversin canım.
    :))

    YanıtlaSil
  4. Merhabalar,
    Allah güle güle oturmayı nasip etsin inşallah. Güzel ve mutlu günlerde....:))
    Bloğunuzu çok beğendim ve izlemeye aldım. Bana da bekliyorum. Güzel paylaşımlarda buluşmak dileğiyle. Sevgilerimi bıraktımmmm…..:))

    YanıtlaSil
  5. Hayırlı olsun
    darısı başımıza :P
    güle güle oturun
    En çok Emir adına sevindimm

    YanıtlaSil
  6. Ah ne güzel bir haber bence en iyisini yapmışsınız bahçeli ev çocuklar için bulunmaz fırsat. Güle güle oturun keyifle

    YanıtlaSil