22 Ağustos 2013 Perşembe

boyun tutulması

Bugün tam bir hafta oldu.Aslında bu konuyu yazmayacaktım ama paylaşmadan yapamayacağımı anladım.İçimdekileri dökmem gerek,paylaşmam gerekiyor.Çünkü kaç gündür çok doldum.Annelik zor iş onu bir kez daha anladım.Hiç kimsenin boynunun tutulması beni bu kadar üzmezdi herhalde.

İş yerime annemle geldiğinde ve onu öyle yamuk bıyun ,kıvrık kol görünce herşeyi bırakıp kucakladım .O an ne yapacagımı bilemedimArabada giderken sorunun ne olduğunu anlamaya çalışıyordum..Çünkü annem ,bisikletine bindi,az yürüdük ,boynunu kaşıdı ve sonra böyle oldu diye anlattı.Buna göre acaba böcekmi ısırdı diye geçti aklımdan.Ama Emir sağa dönemiyordu..Kollarını açıp oynatabildiğini tespit ettim.Sıkıntı boyundaydı..Hemen İzmir de meşhur Kent Hastanesinde aldık soluğu.
Orada nöbetçi çocuk doktoru olduğunu biliyordum çünkü.Çocuk doktoruna girmek istediğimi söyledim.Önce acil dediler.Acilde pratisyen olduğunu sandığım gencecik doktor vardı,zaten oraya sadece prosedür icabı girdik ve çıktık.O bakmadı bile .Doğru çocuk doktorunun odasına götürdü bir görevli.Biz gidelim diyoruz ,yok bekleyin ,sadece herşey görüntü.Biri geldi ve bizi odaya götürdü güya..Bizimki bu arada olayı anladı ve başladı ağlamaya.Doktor güçlükle muayene etmeye çalıştı .Yürümesini istedi ama Emir kucaktan inmiyordu.Ben iyice evhamlandım.Biz bir hava alalalım dedim ,çıktık.Bir iki kez böyle girip çıktık.Neyse uzatmayalım dadı dirseği dedi.Olmadıogını bılıyprdum çünkü çocuk kollarını acıyoprdu.Velhasıl saptayamadı ve dıger uzmana devretti.Bu arada bzı kendı doktorumuzla ıletişim halındeydık.Kadın rontgen bakalım olmadı ortopedıye goturun dedı.Allahım yarabbım.Rontgenı verıyormusunuz dıye sordum hayır deyınce,neden rontgen ıstıyorsunuzkı,travma ,düşme yok.Hem burada cekilince ortapedist de isteyecek neden cocuga ıkı kez radyasyon aldıracaksın dedım ve kadın sustu.Doktorumuzda çıkın oradan ve çektirmeyin dedi ve çıktık.(hastane ile ilgili yorumu size bırakıyorum)

Kas spazmı oldugunu tahmın etti.Ona göre ilaca başladık.Ertesi gün oldukça açılmıştı.Üçüncü gün çok küçük bir ağrı oldugunu söyluyordu Emir.Salı günü gibi hiç bir şey kalmadı diyebilirim .

Bu süreçte ben çok üzüldüm tabi.Ne bu , geçecekmi falan filan derken oldukça daraldım yani.Allah bütün çocuklara ve herkese sağlık versin .Geçti gitti,Allah geçici sıkıntılar versin.

Sevgilerimle

9 yorum:

  1. Çok geçmiş olsun canım kıyamam ona yaa:((Annelik gerçekten çok zor,Allah hep sağlık versin,ühayırlara çıkarsın.İyi ki ısrar etmişsin,yoksa gereksiz yere radyasyon alacakmış yavrucuk:(Öpüyorum sizi,sıkma artık canını,bak geçti gitti:)

    YanıtlaSil
  2. bir meleğin günlüğü22 Ağustos 2013 20:17

    geçmiş olsun canım ,Allah başka dert vermesin

    YanıtlaSil
  3. ah yavrum ne kadar masum duruyor çok geçmiş olsun. valla bende oğlum hastalaınınca ben daha çok perişan oluyorum ona geleceğine bana gelsin diyorum sürekli sanki kalbimi yerinden söküyorlar. iyi olmasına çok sevindiğim kuzunun

    YanıtlaSil
  4. Çok geçmiş olsun...minik meleklere hastalık hiç yakışmıyorRabbim beterinden korusun.doktorlar da ayrı bir alem yani...

    YanıtlaSil
  5. Çok geçmiş olsun...minik meleklere hastalık hiç yakışmıyorRabbim beterinden korusun.doktorlar da ayrı bir alem yani...

    YanıtlaSil
  6. çokgeçmiş olsun Çilercim

    Yüreğim ağzımda okudum yazını inan. Neyseki iyileşmiş. Sıkıntını çok iyi hissettim.
    Allah beterinden korusun.

    YanıtlaSil
  7. geçmiş olsun,çok korkutucu olmuş,şükür ki geçmiş

    YanıtlaSil
  8. geçm,ş oldun dilkerinde bulunan tüm arkadaşlarıma çok teşekkürler,sağlıklı günler olsun ,sevgilerimle

    YanıtlaSil
  9. Çok geçmiş olsun Çilercim..
    Allah daha beterlerinden sakınsın yavrularımızı
    inşallah..

    YanıtlaSil