6 Şubat 2014 Perşembe

DOĞUM GÜNÜ HAZIRLIKLAR 2

Çok geç kaldım çok.Nasıl olsa yaparım , nasıl olsa evde küçük çaplı bir kutlama olacak , hallederim derken sadece iki gün kaldı Emir'in yaş gününe ,hatta resmi yaş günü yarın .Ve benim elimde hiç bir şey yok .Hepsi hala fikir aşamasında.Hatta temaya bile tam karar veremedim.
Cars'mı olsun yoksa Thomas mı?
Emir' sordum .Demezmi Barby olsun .Oğlum sen erkeksin.O kızlar için ,kızların yaş gününde olur.Hayır ben Barby istiyorum , barbyyyyy.Anladım bu iş Emir ile olmayacak.Yinede sorayım bir kez daha dedim .Ama bir taraftan da Cars ikna etmeye çalışır gibiydim.Çünkü onun hazırda bardak ,tabakları var.Ama Thomas dedi.Başladı saymaya ; Thomas,James,Edward,Gordon ......Haydaaa.Ne yapacağız?Cars'ın renkleri çok hoş olacak kırmızı kırmızı .
Bakalım ne yapacağız?Paylaşacağım , şimdilik herkese mutlu günler.

6 yorum:

  1. ooo gerçekten çok geçe kalmışsın :) bence haftaya ertele, hatta pastasını da ben yapayım thomas lı :)
    aslında aile arasında olacaksa yetiştirisin :) ayyy inanamıyorum bazen 3 yaşına geldiklerine , sanki daha dün almıştık kucağımıza, şimdiyse büyüdüler adam oldular birde fikirlerini beyan ediyorlar :))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hiç sorma ilknurcum, kayınvalıdeler hazırlanmıslar bıle bu hafta diye ,kaçış yok ,bizde hazırlanacağız artık oldugu kadar.sen bole ıkı canlı kıyamam sana ama pasta sozu verırsen Allah nasıp etsın seneye sen yap şeker hamurlu pastamızı,öpuyorum

      Sil
    2. E ne güzel işte babaannesi de hazırlanmış, senin işin kolaylaşır biraz daha :) sen halledersin:) Sen ne zaman istersen yaparım canım benim :)

      Sil
  2. Thomas kim ola ki Çiler:)Cars güzel,hem dediğin gibi hazır setleri var.Yayınla tamam mı doğumgününü,zeki kova çocuğumun:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :))) amanınnn siz daha tanışmadınızmı çizgi filmlerle?thomas ve arkadaşları .Hangi kanaldaydı bilmiyorum da ,hastayız biz onun.
      yayınlayacağım optum

      Sil
  3. İyi oldu Tuba'nın sorduğu, öğrenmiş olduk bir de Thomas lar mı çıktı:) Demek Emir'in resmi doğum günü bugün, öyleyse doğum günümüz kutlu olsun, benim de bugün:) Allah uzun, hayırlı, musmutlu bir ömür versin Emir'e.. Çok öpüyorum:)

    YanıtlaSil