5 Haziran 2014 Perşembe

TOMMY HILFIGER REZİLLİĞİ -3 pantolon 3 fiyasko

                                          


Bir süredir bu markanın kendi mağazalarından alışveriş yapmaya başladık.Jean ile başladık ve

ilk fiyasko

İşteydim.O gün jean pantolonumu çok da severek ilk kez giymiştim.Öğle saatlerinde bir baktım ki pantolonun sağ üst kısmında 4 cm lik bir sökülme.Tesadüfen o güne için yanımda bir pantolon vardı ve hemen üstümü değiştirdim ve Tommy 'i aradım.Demez mi getirin halledelim.Neyi hallediyorsun sen ? Senin pantolonunun sökülmeye hakkı yok. O kadar paraya satıyorsun ,bir de hiç bir şey olmamış gibi getirin diktirelim diyorsun.Oldu.
Elbette hemen değişimini istedim ve bilmem kaç günde onaylandı.Elbette yerine başka bir şey aldım.

ikinci fiyasko 

Bu sırada bir pantolon daha almıştım ki 15 gün sonra ikinci giyişimde fermuarı sökülmez mi? Bu kez aramadım,mağazaya giderim dedim,poşete koyup ,fortmantoya astım.

üçüncü fiyasko
Eşimin , yine Tommy jean pantolonunu ütülerken farkettimki ; bacaklardan birinin arka parçası hatalı dikilmiş.Bir türlü düzelmiyordu.Kat kat oldu tam dikiş yerlerinden.

iki ve üçüncü fiyaskoyu alıp Tommy 'nin yolunu tuttum.Ürünelri verdim ve değişimini istedim.Kesinlikle tadilat istemediğimi de belirttim.

Bugün utanmadan ,gayet arsızca bize tadilat yaptıklarını söylemezler mi?BEn size demedim mi tadilat istemiyorum.Madem ki değişimi onaylamıyorsun,bana haber ver.NEymiş de o birim bunun haberini vermeden yaparmış tadilatı.Ben hukuki yola başvuracağım şimid peki benim ispatım nerede?Siz benim ispatımı ortadan kaldırdınız.Ayıplı ürüne gidip tadilat yaptınız.......Bir süre konuştuktan sonra iyice sinirim bozuldu ve Türkiye'de bulunan temsilciliklerindeki müdürlerinin telefonunu istedim.Beni arayacaklarını söylediler.



1-Bu kadar para verip bu kadar sorunla uğraşmak zorunda mıyım?
2- Sizin beni zor durumda bırakmaya ne hakkınız var ? İmkanlarım olmasa bir gün yandan yırtık,bir gün fermuarı sökük pantolonla gezdirecek bizi Tommy.

Bütün bunlar Ege park Mavişehir 'de olurken ,eşimin Forum Bornova Tommy den bana aldığı ürünlerle ilgili başka bir sıkıntı da baş gösterdi.
24/05/2014 de aldığı ürünleri 31/05/2014 iade etmek üzere götürdük ,geri döneceklerini söylediler.Bugün arıyorlar ve Tommy Türkiye ayıplı ürün olmadığı sürece kesinlikle iade almazmış!!!!

Takdir ve seçim size kalmış,siz isterseniz devam edin ancak ben bundan kesinlikle Tommy 'den bir şey almam.

Lütfen sizde bunu paylaşın.








4 yorum:

  1. zaten sahibinin ırkçı söylemleri yüzünden kesinlikle alışveriş yapmadığım bir markadır tommy artık hiç yapmam..

    YanıtlaSil
  2. İkamet ettiğiniz yerdeki kaymakamlığa gidip Tüketici Hakları Birimi ile görüşmenizi tavsiye ederim.
    Tadilat istemediğiniz halde tadilat yapılmış, sizde bir tadilat fişi var mı bilemiyorum,şayet varsa belge olarak onu da yanınızda bulundurun.
    Alışveriş yaptığınız mağaza outlet değilse, bu şekilde davranmalarının pek bir manası yok...

    YanıtlaSil
  3. yok artık yaaaa hepsinde de mi sorun olur... Yazık valla, markayız diye geçiniyorlar birde...

    YanıtlaSil
  4. aynen öyle bir de arsızlar ki sorma,umurlarında değil.ben daha önce hiç böyle bir firma görmedim.ister memenun ol ister olma,ister gel ister gelme tınlamıyorlar.

    YanıtlaSil