24 Eylül 2012 Pazartesi

eğlenceli - eğitici alınabilirler

Keşke almasaydım'dan sonra , almalı dediğim ürünleri paylaşmak istiyorum.

fisher price - akıllı köpek




EĞİTİCİ TÜRKÇE KONUŞAN AKILLI KÖPEK
6.aydan sonra severek oynayacağı bir oyuncak.Çok eğlenceli.Kolaylıkla organlarını öğrenmesini sağlıyor.Şarkılarla öğrenmeyi pekiştirmişler.Alınabilir , pişman olunmaz.






playskool - neşeli çarklar

                 

Sağ taraftaki kırmızı böceğe basınca müzik başlıyor.Ortadaki çarkalar tek tek çıkıyor.Üst üste konulabiliyor.Üst tarftaki iki top yerinden çıkıyor  ,tepedeki kanaldan bırakınca  aşağı düşüyor.Yan taraftaki çarklar çevriliyor.

Bebeklerin neden-sonuç ilişkisi kurmayı öğrenmesine ve sağlıklı motor becerileri 

geliştirmesine de yardımcı oluyormuş.9.aydan sonra.




playskool bıcırık kuklalar

Çok severek aldım bu kuklaları.Daha yaşına girmemişti,bir elimde kuklalar öbür elimde kaşık yemek yedirdim.Diğer zamanlarda oynadık bunlarla.Bir şarkı besteledim ,biz beş arkadaşız hepimizde çok mutluyuz ben ineğim möööö,ben domuzum hum humhum,en küçül parmakdakide ben onalrın abisiyim , ben onalrın abisiyim....'diye gider ve Emir çok sevinirdi.Tavsiye ederim.



playskool küpler

Büyük ihtimalle her çocuğun oyuncak sepetinde vardır.Bence de olmalı.Zamanla üst üste koymayı becerebiliyor.İlk başlarda ben yapıyordum ,o yıkıyordu.Şİmdi yeni yeni doğru küpleri koymaya başladı.

3 yorum:

  1. Küpler ve yaramaz topları biz de çok severiz,hepsi de çok güzel:)

    YanıtlaSil
  2. bıcırık kuklalardan ben de almıştım ama bizimki sevmedi pek kısa bi süre ilgilendi sonra ona verilen paracıklar boşe gitti :) küpleri ben ikeadan aldım çok daha uygun fiyata geldi. Kesinlikle her bebeğin küpeleri olmalı bizimki bayılyor onlara tabiki üst üste koyması için daha bir fırın ekmek yemesi lazım :) çarkları biliyorum ama akıllı köpek bana pek mantıksız geliyor kendi ağzımı burnumu gösterecekken neden hayvan üzerinden yapayım ki bu işi :))

    YanıtlaSil
  3. bencede en üstteki köpeği almalısınız..özelikle o benim keşke alsaydım dediğim :)
    birde bunu;
    http://hepiyi.com/U41990,2702,playskool-sekilli-kup-egitici-oyuncaklar-playskool.htm
    ve bunu;
    http://www.cogitoy.com/2561-fisher-price-egitici-aktivite-kitabi.html
    tavsiye ederim

    YanıtlaSil