10 Aralık 2012 Pazartesi

haberler.....

Ne zamandır yazamıyordum. Arada elbette bir sürü şey oldu.Olayları akışıyla yazamayacağım .Çünkü son on gündür odak noktamız kardeşimin askere gidecek olmasıydı ve nihayet dün gece belli oldu:

kardeşim denizci olarak kısa dönem İskenderun'a asker!

Ben çok sevindim.Hem kısa,hem denizci ,hemde bölümden iki arkadaşının da aynı yere çıkmış.Çok şükür.Allahın izniyle gider gelir inşallah.Allah vatan borcunu ödemeye giden tüm askerlerimizi korusun ,hayırlı teskereler nasip etsin.

Bu arada Emir neler yaptı : 
29/11/2012 Annemin evinde ,annem ve ben varken sandalyeden düştü,dudağı patladı.Tam diş ile üst dudak köprüsü bir parça yarılarak ağzı kan doldu.Bir süre kanadı .Önce yıkadım sonra buz tedavisi yaptım.Ertesi gün dudak iki katına çıktı.Bir sonraki gün iyileşmeye başladı.

01/12/2012 : Ekmek kızartırken sandalyeye çıkıp baş parmağını tost makinasına değdirdi.Yaklaşık bir saat kadar aralıklı olarak ağladı.Önce buz tedavisi yaptım,sonra Hammetan yanık kremi sürdüm.Tabi parmağında tutmuyordu.Uyuyunca sürdüm.Oldukça iyi geldi.Bu da geçti şükür.

3 yorum:

  1. Canım öncelikle Allah kavuştursun,denizci olmasına çok sevindim,Allah bütün askerleri korusun.Emir'e de çok geçmiş olsun.Ah yumurta kafa ah,bir tane de ben de var senin gibi,önce kalorifere çarptı,bugün de fena düştü,ne yapacağız sizinle bilmem,kıyamam sana geçmiş olsun,anneni üzme emi sen:)

    YanıtlaSil
  2. Allah kavuştursun Çilercim..Benimde kardeşim seneye ağustosda gidecek..Allah yardımcıları olsun bütün askerlerin..
    Kıyamam Emir'e..Çok geçmiş olsun canım..Büyüdükçe daha da yaramaz oluyorlar desene:) Sevgiler

    YanıtlaSil
  3. Çilercim Allah kavuştursun canım hayırlı tezkereler olsun, Allah tüm askerlerin yardımcısı olsun..Çok geçmiş olsun, kıyamam ben ona, minik bir bebekken yatağında yatarken daha mı risksizdiler ne:)

    YanıtlaSil