7 Şubat 2013 Perşembe

nihayet yazabildim,neler oldu?

Günlerdir yazamadım.Evde hala pc olmadığından elbette.Çünkü bir hafta işe gelemedim.Bana yıllık izin vermeyen iş  verenim ,izin vermek zorunda kaldı.

Çünkü 28 Ocak akşamı babam merdivenlerden düştü.Beyinde epidural kanama oldu,kulakta kırık ve işitme kaybı var .İki gün hastanede yattı.Allah'a şükür şu anda iyi,toparlanmaya çalışıyor.

Bu durumda anneannemiz Emir'e bakamayacağı için ben izin aldım.Bir hafta evdeydim.Ama tabi bu bir dinlence değildi.Moral bozukluğu,üzüntü , koşuşturmaca ile geçti.Emir ile araba kullanamayan ben , iş başa düşünce arkada ablamızın olması yardımıyla araba kullanmaya başladım.İŞ başa düşünce oluyor heralde dedim.Çünkü babam şu an araba kullanamıyor,eşim de ,işte olduğu için ,araba evin önünde dururken taksiye para vermek istemedim.Ondan çok bir yerden başlamak gerek artık dedim ve gittim,geldim.

Bu durumda , oğlumun doğum günü partisini iptal ettim.Hem böyle bir durumda yapılamazdı , hemde zaten içimden gelmedi.Herşeyin hayırlısını dilemek lazımyani arkadaşlar. O kadar şöylemi böylemi derken hiç aklımızdan geçmeyen bir şeyle karşılaştırdı allah bizi .Çok şükür ki bununla kurtuldu babam.
Evde kendi kendimize bir küçük parti yapacağız elbette.Paylaşacağım.


Herkese sevgiler...

6 yorum:

  1. Babana geçmiş olsun Alah sağlığına kavuştursun.

    YanıtlaSil
  2. Canım çok geçmiş olsun, Allah korumuş valla.Doğumgününü de inşallah baban iyileşince kutlarsınız hep beraber.

    YanıtlaSil
  3. Canım gelmiş,geçmiş olsun,Allah beterinden saklasın:(Yıllık izin vermeyecekler mi bir daha yani?Doğumgünü her şekilde,her zaman,her yerde olur,önemli olan sağlık ve dedğin gibi herşeyin hayırlısı..

    YanıtlaSil
  4. Çok geçmiş olsun canım..İyi olmasına sevindim..Allah acil şifalar versin..

    YanıtlaSil
  5. çok geçmiş olsun,umarım daha iyidir babanız,acil şifalar..

    YanıtlaSil