22 Ekim 2013 Salı

Pişiksiz Bebek Demek Bepanthol Pişik Merhemi Demek

2011 yılının kasım ayında anne oldum ben. O zamana kadar bebek ve bebeğe dair denince sadece sevildiği kısımla ilgileniyordum. Bebekle ilgili olarak tek bildiğim şey buymuş anne adayı olunca anlamaya başladım ne çok şey öğrenmem gerektiğini.

Bebek ürünleri hakkında yavaş yavaş bilgi edinmeye başladığım dönemde tanıştım ben Bepanthol Pişik Merhemi ile. Öğrendiğim her markanın içerdiği maddelere dikkat ederim ben. Bepanthol için de aynısını yaptım ve içerdiği 7 İDEAL ÖZELLİĞİ okuyunca başka bir arayış içinde olmamam gerektiğini anladım.

• Koruyucu madde içermemesi
• Parfüm içermemesi
• Antiseptik içermemesi
• Nem kapasitesinin iyi durumda tutulması
• Etkililiğinin ve güvenilirliliğinin bebekler üzerinde yapılan çalışmalar ile kanıtlamış olması
• Potansiyel zehirli maddeler içermemesi
• Katkı maddesi içermemesi

Ben katkı maddelerine karşı hassas yaşamaya özen göstermeye çabalayan bir anneyim bunları okumak ve öğrenmek bana yetti gerçekten.

Ayrıca bebeğimi beklediğim o hassas dönemde çevreme sorduğum kişilerin deneyimleri de önemliydi benim için. O kadar çok kişiden bu markayı duymak gerçekten önemli olduğunu hissettirdi bana.

Bunu yaşayıp öğrendim. Her bez değişiminde kullandığım bu merhem sayesinde hiç pişik sorunu yaşamadık biz kızımda, evde ve bebek çantamızda her daim bulundu bu merhem. Bepanthol Pişik Merhemi nemlendirici özelliğiyle pişiğin bakımını yapıyor ve sonrasında cilde nefes aldıran koruyucu özelliğiyle pişiği önlüyor. Cildi nemli, pürüzsüz ve yumuşak tutarak doğal bir bakım süreci oluşturuyor. Şeffaf yapısı sayesinde, bebeğimin ince ve hassas cildinin nefes almasını sağlayarak çiş ve kaka gibi tahriş edici maddelerden ve sürtünmeden koruyor.

Yapışkan olmayan yapısıyla da bebeklere ekstra rahatlık, annelere de kolay temizleme imkanı sunuyor. Sitesine( www.bepanthol.com.tr) girip kendisi hakkında daha detaylı bilgilere de ulaşmanız mümkün.Temin etmek de zor olmuyor her eczanede rahatlıkla bulunabiliyor.

Şu an ikinci kez anne olmaya hazırlanıyorum, oğluşum içinde öncelik olarak bu merhemin kullanımına dikkat etmeyi düşünüyorum.

Bana soran herkese de şiddetle tavsiye ediyorum.



İçerik: http://serraninannesi.blogspot.com

Bir bumads advertorial içeriğidir.

1 yorum: